UWAGA NA SERWIS ASO MICHAłOWICE ( ELEKTRYK)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • rafiramzes
    Classic
    • 2011
    • 9

dziś pierwsze testy przeszła pianownica :lol: - sąsiadka się przestraszyła bo nie wiedziała co się stało z samochodem cały biały miała zagwozdkę :szeroki_usmiech
    Piana czeka teraz na koniec zimy i gruntowne mycie samochodu
  • rafjan
    Classic
    • 2010
    • 31

PRZESTRZEGAM PRZED PODEJSCIEM DO JAKIEGOKOLWIEK PROBLEMU Z ZAKRESU ELEKTRYKI PRZEZ ELEKRYKóW Z TEJ STACJI OBSłUGI ( W ASO PO ZA ASO)

ABY SIE UMóWIC NA SPRAWDZENIE SAMOCHODU POD WZG ELEKTRYKI (BłąD CENTRALNEGO , ALERMU ,LUB MODUłU STEROWANIA DRZWI) . ABY TO OKRESLIC PODEJRZEWAM ,żE WYSTARCZY GODZINKA, ABY COS NAPRAWIC TO NASTEPNE MAX 2 GODZ.
    NIESTETY PAN Z SERWISU (ELEKTRYK- J. STWIERDZIł ,żE NAPEWNO NALEżY ZOSTAWIć U NIEGO SAMOCHóD NA MIN 8 GODZIN ) I żE MOJA OBECNOśC JEST ZBEDNA ( TU MóGłBYM PODEJRZEWAC O JAKIEś KOMBINOWANIE Z CZęSCIAMI LUB Z SAMą NAPRAWą) .
    nA MOJE STWIERDZENIE,ZE BYC MOżE JEST TO JAKAś CZęSć LUB WADA BARDZO CZESTO SPOTYKANA W OCT i LUB MK4 STWIERDZIł,żE SKORO TAK DOBRZE WIEM TO MOżE NAJLEPIEJ SAM KUPIE CZęśC I WYMIENIE . żARTY.

ODRADZAM KORZYSTANIE Z TEJ STACJI CHOCIAżBY ZE WZGLEDU NA PERSONEL ,KTóRY ROBI łASKE ,żE ROZMAWIA A JUż NIE DAJ BOżE JAK MA COś NAPRAWIć.
    RAFJAN :-)

Komentarz

• pleban
      Rider
      S_OCP Member
      • 2006
      • 580

wow
      była O1 1,6 102 KM
      była O1 1,9 TDI 90 KM
      była O2 1,9 TDI DSG 105 KM
      był Citroen Berlingo 1,6 HDI
      jest Ford Tourneo Courier

Komentarz

• filipT
        Rider
        • 2010
        • 554

z doświadczenia wiem jak wyglądają takie rozmowy, więc dzielę to przez 3, bez obrazy.
        już po samym stylu pisania posta widać.
        najbardziej podoba mi się podejrzewanie wszystkich wkoło o chęć kombinowania, ale mierzy się wszystkich swoją miarą
        pzdr
        Mój Szkodnik

Komentarz

• shado
          RS
          S_OCP Member
          • 2007
          • 5315
          • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Tego się wogóle czytać nie da....
          BIURO RACHUNKOWE WIELICZKA KSIĘGOWOŚĆ WIELICZKA

SPRZEDAM OII 1.9TDI Elegance 2007

Komentarz

• fuego_2007
            Ambiente
            • 2009
            • 230
            • Octavia II (1Z3)
            • BSE 1.6 MPI 102 KM

Ta a ja ze swojego szkodnika na kręconych częściach zrobiłem Bentleja.

Komentarz

• rafjan
              Classic
              • 2010
              • 31

niestety ta sytuacja miała miejsce .
              Szkoda tylko ,że w serwisie poważnie nie podchodzą do klienta.
              Mówicie ,że sobie jaja robie , żo należy to podzielić przez 3 ; że ktoś może wyciagnąc jakąś część (np turbinkę) i sobie przerzucić do swojego autka. - wiem ,że może to jest przesada ,ale niestety takie zaufanie wzbudza ten warsztat.

Niestety z tym warsztatem mam od momentu kupna auta ciągle jakieś problemy . np przy zakupie auta nagle okazało się że nie ma jednego kpl kluczyków . ( musieli na prędce - 1 godz wymieniac zamki), popdobbnie jeśli chodzi o blacharkę i lakiernictwo ( mają swoich podwykonawców, którzy pierdzielą robote i odwalają fusszerkę , a potem trzeba kilka razy reklamowac ich pracę).

Gdybym się znał na wszystkim byłbym alfa i omegą i nie musiałbym korzystać z pomocy warsztatów, ale nie jestem , zaś ten warsztat z takim podejściem do klienta daleko nie zajda .
              Wiem że może pierdzielą wszystko , bo takich klientów maja setki.

Przykro stwierdzic ale jest to mój drugi samochód marki skoda i niestety jest to równiez druga stacja ASO z która mam problemy. ( pierwsza na Pradze).

pozdr

Komentarz

• kontakt.pl
                Drive
                • 2008
                • 62
                • CZDA 1.4 TSI 150 KM

może problem nie leży po stronie ASO....

Komentarz

• shado
                  RS
                  S_OCP Member
                  • 2007
                  • 5315
                  • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Zamieszczone przez rafjan
                  wiem ,że może to jest przesada ,ale niestety takie zaufanie wzbudza ten warsztat.
                  To po co tam jeździsz :?:
                  BIURO RACHUNKOWE WIELICZKA KSIĘGOWOŚĆ WIELICZKA

SPRZEDAM OII 1.9TDI Elegance 2007

Komentarz

• rafjan
                    Classic
                    • 2010
                    • 31

Niestety chyba sporo odsób przekonało się jak funkcjonuje ASO (nie tylko skody ale i innych marek).

A dlatego tam postanowiłem jechać ,gdyż koleś ,który zakładał ten popieprzony alarm oraz wiedział o wymianie zamków na tej stacji , własnie tam pracuje ( sądziłem ,że znajomość elektroniki + budowy tego wlasnie samochodu+ znajomość zamontowanego alarmu pozwoli na szybkie zdiagnozowanie problemu (bez nabijania ludzi w butelkę - wyciąganie kasy, określanie roboczogodzin).

Dzięki za zainteresowanie tym tematem.

Komentarz

Pracuję...